Maak kennis met de mensen achter Octo Spellen

Wij zijn Johan en Janine, samen hebben wij Octo Spellen opgericht. Wij zijn een stel, allebei dol op spelletjes en die worden dan ook erg vaak gespeeld. Af en toe even een snel kaart- of dobbelspel tussendoor, en ‘s avonds vaak een wat langer bordspel. Ook vinden wij het erg leuk om nieuwe spellen te ontdekken en uit te zoeken hoe die gespeeld moeten worden. Wij ervaren het spelen van een spel als een waar geluksmomentje!

Spellen ontdekken en spelen is een gedeelde passie van ons en we willen die passie heel graag overbrengen op jullie. Daarom zijn we op het idee gekomen om Octo Spellen op te richten. In onze webshop bieden we een ruim assortiment spellen aan en zullen we regelmatig blogs posten waarin we onder andere spellen uitlichten, een speluitleg geven en leuke nieuwtjes delen over nieuw te verwachten spellen.

Heb je vragen over een bepaald spel, of wil je advies over welk spel het best past bij waar je naar op zoek bent? Schroom niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp, wij helpen je graag met het vinden van het leukste spel voor jou.

Wij halen het ultieme geluk uit spelletjes!

Waar komt de naam Octo Spellen vandaan?

Octo komt van octopus. Deze fascinerende dieren zijn erg intelligent. Die intelligentie ontstond waarschijnlijk door een bittere noodzaak om in hun omgeving te reageren. In de loop van de evolutie zijn ze hun schelp kwijtgeraakt. En wie geen schelp heeft, moet slim zijn. De octopus heeft zich leren verdedigen, is meester in camouflage, en instaat om  complexe taken op te lossen. Allerlei eigenschappen die je als spelletjes speler goed van pas komen!